Max Hynninen voitti lukkopainin SM-kultaa

Vastustajat eivät saaneet Max Hynniseltä pistettäkään koko SM-kisoissa

Espoon kehähaiden Max Hynninen voitti 18. maraskuuta ADCC-lukkopainin SM-kultaa Tampereella. Max kamppaili 65-kiloisten sarjassa ja kävi kisoissa kaikkiaan kolme ottelua.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Skeletor Wrestlingin Simo Romppanen. Hynninen pelasi ensin alta guardista ja sai sweepattua vastustajan ja otti johtoaseman sen myötä. Parin ohituksen jälkeen espoolainen voitti ottelun pistein 9-0.

Toisessa ottelussa Max Hynninen kohtasi MMA Seinäjoen Valtteri Häkkisen. Max haki alta heti taas lopetuksia ja melkein saikin hyppytriangelin kohdilleen. Hynninen päätyi kuitenkin päälle ja haki ohituksia saman tien ja onnistuen niissä voittaen ottelun pistein 5-0.

Finaalissa espoolainen kohtasi Tampereen Ju-Jutsukoulun Erik Wikströmin. Matsi alkoi pystypainin merkeissä, kunnes Max haki hyppytriangelin, mutta ei saanut onnistunutta hakua. Jäätyään alle Hynninen haki ottelun takaisin pystyyn, josta haki välittömästi kaatoa ja onnistui siinä. Max Hynninen yritti hetken ohitusta ja onnistuikin siinä voittaen ottelun lopulta pistein 3-0.

Max Hynninen onnistui mainiosti SM-kisoissa, kun vastustajat eivät saaneet pistettäkään Kehähaiden edustajalta koko turnauksen aikana. Isot onnittelut!