Emmi ja Saara voittoihin Helsinki Openissa

Espoon Kehähait osallistui Helsinki Openiin neljän kilpailijan voimin

Espoon Kehähait osallistui lauantain potkunyrkkeilyn Helsinki Openiin neljän kilpailijan voimin. Kehään nousivat Emmi Saarela, Saara Furu, Sara Nurmi ja Minna Kivinen.

Emmi Saarela sai 56-kiloisissa vastaansa Jyväskylän Jigotain Oona Juutilaisen. Oona laittoi hyvin kampoihin, mutta Emmi piti keskikehän ja aloitteet itsellään. Saarela osui napakasti polvellaan avauserän lopulla ja vastustajan piti vetää hetki henkeä. Emmi osui toisessa erässä toistamiseen polvipotkullaan ja tällä kertaa kehätuomari vihelsi pelin poikki ja voiton Espooseen toisen erän keskeytyksellä.

Saara Furu sai debyyttiottelussaan vastaansa Tuusula Fighter Clubin Sini Tertsosen. Saara piti 56-kiloisten kamppailussa aloitteet itsellään ja oli vastustajaansa osuvaisempi vieden ottelun nimiinsä kaikin tuomariäänin 3-0. Saara nousi kehään myös toistamiseen ja sai kakkosottelussa vastaansa Jyväskylän Jigotain Janita Immosen. Tasainen taisto päätyi lopulta Keski-Suomen ottelijan hyväksi hajaäänin 2-1.

Sara Nurmi otti 56-kiloisissa mittaa Tampereen Ju-jutsukoulun Kaisu Haapamäestä. Espoolainen oli valitettavasti kehässä puolikuntoisena flunssan jäljiltä, eikä yltänyt normitasolleen. Voitto matkasikin ansaitusti Tampereelle kaikin tuomariäänin 3-0.

Minna Kivinen ei saanut alle 70-kiloisiin vastustajaa, joten hän kävi debyyttiottelunsa selkeästi isompaa Tuusula Fighter Clubin Jonna Räisästä vastaan. Ottelu oli ennakkokaavailujen mukaisesti isomman ottelijan hallintaa ja Räisänen vei taiston nimiinsä kaikin tuomariäänin 3-0.

Kulmamiehinä urakoivat Tino Saarikangas ja Michael Bäckman.