Rasselle kultaa ja Anttonille pronssia SM-kisoista

Rasse (oik) iski viikonloppuna B-junioreiden SM-kultaa

Espoon Kehähait osallistui viikonloppuna nyrkkeilyn nuorten SM-kisoihin Lahdessa kahden kilpailijan voimin. Kehään nousivat B-junioreiden 48-kiloisissa Rasmus Hatanpää ja 70-kiloisissa Antton Korpas.

Rasmus Hatanpää sai ensimmäisissä SM-kisoissa vastaansa Someron Voiman Artturi Petshujevin. Ulottuva espoolainen piti vastustajansa pääosin suorien päässä, rytmitti mukaan kohokoukkuja ja piti oman etäisyytensä jalkatyöllään. Hatanpää oli myös vastustajaansa aktiivisempi ja voitti kaikki erät, vieden kamppailun nimiinsä puhtaasti 3-0. Rasselle SM-kultaa!

Antton Korpas kävi välierissä tiukan taiston Lahden Kalevan Daniel Vähä-Antilan kanssa. Espoolainen voitti avauserän, mutta toisessa erässä isäntäseuran ottelija sai jo tasoitettua kamppailun kulkua. Kolmannessa erässä lahtelainen oli kaksikosta aktiivisempi. Kaikki tuomarit näkivät avauserän Anttonille ja päätöserän Danielille. Toinen erä jakoi tuomareiden näkemykset 3-2 Kalevan ottelijan hyväksi ja Antton sai tyytyä pronssimitaliin.

Kulmamiehenä ja autonkuljettana ahersi Kehähaiden nyrkkeilyvalmentaja Petteri Maunu.