Abdelsalam hallitsi kehän Rusalla

Abdelsalam El Gendy voitti ottelunsa kaikin tuomariäänin

Espoon Kehähaiden Abdelsalam El Gendy nyrkkeili sunnuntaina voitokkaasti Ruskiksen Skaboissa Helsingin Ruskeasuolla. Abdelsalam El Gendy kilpaili C-junioreiden 45-kiloisten sarjassa. Kyseessä oli vielä D-juniori-ikäisen espoolaisen ensimmäinen ottelu C-junnujen säännöillä.

Abdelsalam sai vastaansa Kirkkonummen Nyrkkeilykerhon Jesper Weckströmin. El Gendy otti keskikehän määrätietoisesti haltuunsa ja määräsi ottelun tahdin. Abdelsalam El Gendy osoitti hyvää pelisilmää ottelemalla nousujohteisesti ja nosti tempoa ottelun edetessä. Voitto matkasi lopulta Espooseen ansaitusti kaikin tuomariäänin 3-0.

Espoon Kehähaiden valmentajana kisoissa toimi Petteri Maunu. Nyrkkeilijöiden kisakausi jatkuu lauantaina Forssassa, jossa on vuorossa Peran Kisat.