Emmi Saarela iski kultaa Fairtex Openista

Kehätuomari Tuomo Vahtera nosti Emmi Saarelan käden voiton merkiksi

Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijät Emmi Saarela ja Sara Nurmi iskivät mainiosti Fairtex Openissa lauantaina Suomen Kamppailuopistolla. Tino Saarikangas jäi tällä kertaa ilman vastustajaa ja Amin Modabberian joutui jättämään kisat väliin loukkaantumisen takia.

Emmi Saarela kohtasi 56-kiloisten K1-ottelussa kaksi kertaa kokeneemman Tuusulan Fighter Clubin Nea Paulmanin. Emmi napsi hienosti pisteosumia kaukoetäisyydeltä, mutta lähiottelussa Neallakin oli hetkensä. Ottelu oli kokonaisuudessaan tasainen, mutta espoolainen oli aavistuksen aktiivisempi ja osuvaisempi. Emmi Saarela veikin ottelun lopulta ansaitusti nimiinsä kaikin tuomariäänin. Hienoa Emmi!

Sara Nurmi sai 56-kiloisten K1-ottelussa vastaansa Vantaan Kamppailukeskuksen Päivi Mokko-Motuorin. Ottelu kulki tasaisissa merkeissä kautta linjan ja molemmat ottelivat tarkasti. Sara osui hienosti lyönneillään, mutta muutama sarja olisi tarvittu tällä kertaa enemmän. Voitto matkasi nimittäin Vantaalle hajaäänituomiolla. Onnittelut kuitenkin Saralle hyvistä otteista, eteenpäin on taas menty!

Espoon Kehähait ansioitui tuomaripuolellakin, kun Harri Kivioja, Markku Nykänen, Michael Bäckman ja Tino Saarikangas ahersivat tuomaritehtävissä. Kotikisat sujuivat muutoinkin järjestelyiltään kuin se kuuluisa junan vessa. Kiitos talkooväelle!