Kehähait saalisti kaksi sarjavoittoa Kultahansikas-turnauksesta

Riku Rajalin (kesk) koutsasi Abdelsalamin (vas) ja Rasmuksen (oik) Kultahansikas-turnauksen sarjavoittoihin

Espoon Kehähait osallistui viikonloppuna Lahdessa Kultahansikas-turnaukseen kolmen nyrkkeilijän joukkueella. Kehään nousivat Rasmus Hatanpää, Abdelsalam El Gendy ja Antton Korpas.

Rasmus Hatanpää sai 48-kiloisten B-junioreiden suorassa finaalissa vastaansa Someron Voiman Artturi Pechyevin. Rasmus piti ulottuvampana etäisyyttä ja napsi osumia etenkin pitkillä suorillaan. Hatanpää vei kaikki erät nimiinsä jokaisen tuomarin papereissa ja voitti ottelun kaikin tuomariäänin 3-0.

Abdelsalam El Gendy kohtasi D-junioreiden 45-kiloisissa neljättä kertaa peräkkäin Tampereen Voimailuseuran Diar Sarsenbajevin. Kaksikon kaikki kolme aiempaa kohtaamista olivat tasaisia ja päättyivät taitavan tamperelaisen pistevoittoon. Tällä kertaa oli kuitenkin espoolaisen vuoro voittaa.

Abdelsalam vaihtoi reippaasti iskuja niin ensimmäisessä kuin kolmannessakin erässä ja vei toisen erän hienosti nimiinsä näyttävillä vastaiskuillaan. Tuomarit palkitsivat espoolaisen otteet hajaäänivoitolla. El Gendy valittiin lopulta myös koko turnauksen parhaaksi D-junioriksi.

Antton Korpas ei saanut vastustajia B-junioreiden 66-kiloisiin ja siirtyi sarjaa ylemmäs sen sijaan, että olisi pokannut sarjavoiton ilman vastustajia. Korpas sai välierissä vastaansa Helsingin Tarmon Sam Morovatin.

Molemmilla oli hetkensä tasaisessa kamppailussa, joka päätyi helsinkiläisen voittoon hajaäänituomiolla. Morovati voitti loppuottelussa vastustajansa kaikin tuomariäänin. Antton sai kuitenkin hyvää turnauskokemusta ja avauksen syksyn kisakaudelleen.

Espoon Kehähaiden mitalisaldoksi muodostui hienosti kaksi kultaa ja yksi pronssi. Kehähaiden valmentajana ahersi Riku Rajalin.