Kehähaiden vapaaottelijat jyräsivät Carelia Fightissa

Daniel, Agrin, Aros ja Fredrik olivat liekeissä lauantaina

Espoon Kehähaiden vapaaottelijat avasivat lauantaina Imatralla kisakautensa räväkästi. Kaikkiaan neljä espoolaista kapusi Carelia Fightin häkkiin, kun tulessa olivat Daniel Vuolle, Agrin Sadon, Fredrik Söderström ja Aros Star.

Fredrik Söderström kohtasi 61,2-kiloisten C-säännöin käydyssä ottelussa MMA Imatran Valtteri Kivistön. Fredu aloitti ottelun vahvalla ja nopealla kaadolla ja dominoi vastustajaansa matossa koko ensimmäisen erän. Toisessa erässä kamppailijat vaihtoivat muutamat iskut pystyssä. Espoolainen hakeutui iskujenvaihdosta vyötärölle, selkään ja hyökkäsi kuristusotteella. Kivistö puolusti urheasti, mutta joutui taputtamaan luovutuksen merkiksi ja voitto matkasi Espooseen takakuristuksella.

Aros Star sai 61,2-kiloisten C-säännöin käydyssä ottelussa vastaansa Hard Knocks Helsingin Mikael Toivolan. Espoolainen määräsi ottelun tahtia painavilla lyönneillään ja Toivola pyrki ratkaisuihin alapotkuillaan. Helsinkiläinen sai yhden hyvän alasviennin toisessa erässä, mutta Aros paini itsensä nopeasti takaisin pystyyn. Kolmannessa Aros Star jatkoi vahvoilla lyönneillään ja loppuerän kaatoyritys oli milleistä kiinni espoolaisen tiukan giljotiinikuristuksen myötä. Tasainen pystytaisto päättyi oikeutetusti espoolaisvoittoon kaikin tuomariäänin 3-0.

Agrin Sadon otti 65,8-kiloisissa IMMAF-säännöin mittaa MMA Utin Joel Heimosesta. Agrin aloitti päättäväisesti keskikehän hallinnan ja vei avauserän nimiinsä selkeästi vahvalla painillaan. Espoolainen esitti toisessa erässä ilmavia judoheittoja, hallitsi keskikehää ja osui painavasti. Heimonenkin osui muutaman kerran, mutta ei pystynyt estämään Agrinin päättäväisyyttä. Sadon haki lopulta tyylikkään anakonda-kuristuksen ja voitti keskeytyksellä.

Daniel Vuolle sai 65,8-kiloisissa IMMAF-säännöin vastaansa MMA Lappeenrannan Antto Pakkasen. Parivaljakko vaihtoi osumia pystyssä ja ajautui häkkipainiin. Daniel oli siinä vastustajaansa etevämpi, vei ottelun mattoon ja hallitsi tilanteita. Vastustaja sai kuitenkin käännettyä itsensä pinon päällimmäiseksi. Toinen erä käynnistyi ensimmäisen tavoin. Daniel veti häkkipainista vastustajansa guardiin ja hyökkäsi samanaikaisesti kolmiokuristukseen. Pakkanen puolusti kuitenkin kuristusta onnistuneesti loppuerän.

Espoolainen hyökkäsi kolmannessa erässä uudestaan guaardin kautta. Vastustaja onnistui puolustamaan, josta tuomari lopulta nosti ottelijat pystyyn. Vuolle osui vielä painavasti erän lopussa ja kaatoi lappeenrantalaisen mattoon. Ottelu päättyi Danielin ansaittuun voittoon kaikin tuomariäänin.

Espoon Kehähaiden vapaaotteluvalmentaja Joni Salovaara oli tyytyväinen suojattiensa otteisiin.
- Kundit pitivät päänsä kylmänä ja keskittyivät perusasioihin, saatiin kausi hyvin käyntiin, Joni summasi.