Krav Magassa uusia tasosuorituksia

Espon Kehähaiden itsepuolustuksen harrastajat suorittivat eilen uusia krav magan tasoasteita

Kaikkiaan viisi Espoon Kehähaiden itsepuolustuksen harjoittelijaa suorittivat tiistaina uusia krav magan tasoasteita.

Kolme harjoittelijaa saavuttivat Practitioner 2 -tason ja kaksi harjoittelijaa ylsivät Practitioner 3 -tasolle. Jokainen osallistuja sai palautteen kokeen jälkeen. Tasokokeet vastaanottanut Jari Virtanen oli erityisen tyytyväinen harjoittelijoiden asenteesta, joka näkyi hyvinä suorituksina kokeessa. Kokeisiin oli ollut mahdollista valmistautua normitreenien lisäksi ohjatusti su 10.6. pidetyllä tasotekniikkaseminaarilla.

Practitioner 2 -tason suorittivat:
Tammenniemi Henri
Törnroos Malin
Seljavaara Petri

Practitioner 3 -tason suorittivat:
Aarnio Jasmin
Kivijärvi Anna