Jamba kamppaili Kiinassa

Janne Elonen-Kulmala kävi Shenzenissä vauhdikkaan kamppailun

Espoon Kehähaiden ammattilaisvapaaottelija Janne “Jamba” Elonen-Kulmala kamppaili lauantaina M-1 Challengessa Kiinan Shenzenissä. Jamba kohtasi 61,2-kiloisten kolmieräisessä koitoksessa isäntämaan Huoyixibai Chuhayifun.

Jamba iski avauserässä useita osumia takakäden suorallaan ja vei vastustajansa erän jälkipuoliskolla tonttiin. Espoolainen vei melko tasaisen erän nimiinsä selkeiden osumiensa ja hallinnan ansiosta.

Huoyixibai yllätti Jamban toisessa erässä räväkällä kaadollaan ja hallitsi tilanteita mattolyönneillään. Elonen-Kulmala joutui käyttämään paljon energiaa puolustamiseen ja toinen erä menikin vastustajan nimiin.

Kolmannessa erässä kiinalaisen kaasutankissa riitti hieman enemmän potkua ja Janne ei saanut riittävästi irtiottoja viedäkseen erän nimiinsä. Tuomarit saivatkin isäntämaan edustajan voittajaksi kaikin tuomariäänin.

Jamban koutsina Kiinan-reissulla ahersi Antti Latva-Kyyny.

Tulokset > > >