Dana Fattah esiintyi voitokkaasti Art of Fightissa

Robin, Abba ja Dana muodostivat Kehähaiden iskujoukon lauantaina Oulussa

Espoon Kehähaiden kilpailijat osallistuivat lauantaina kolmen kamppailijan voimin Oulun Art of Fight -tapahtumaan. Häkkiin nousivat Dana Fattah, Abdul Hussein ja Robin Abdulhamed.

Vapaaottelijana tunnettu Dana Fattah kilpaili tällä kertaa thainyrkkeilysäännöin. Dana sai vastaansa GB Gymin Kari Itkosen. Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia, mutta Fattah vei erät nimiinsä napsittuaan osumia suorilla lyönneillä ja alapotkuillaan. Espoolainen nosti tempoa päätöserässä ja prässäsi vastustajaansa lyönneillään. Dana Fattah potki osumia myös polvilla ja vei päätöserän selvästi nimiinsä. Voitto matkasi Espooseen ansaitusti kaikin tuomariäänin 3-0.

Vapaaottelija Abdul Hussein puolestaan kilpaili tällä kertaa lukkopainissa ja sai debyyttiottelussaan vastaansa MMA 300:n rutinoituneen Ismo Mannisen. Abdul onnistui uhkaamaan vastustajaansa lukoilla ja määrääsi ottelun tahtia päältä. Espoolainen väsytti Mannista kymmenminuuttisen erän loppuhetket, mutta ei saanut luovutusotetta täysin kohdilleen. Jatkoajalla Manninen karkasi muutamaa sekuntia Abdulia nopeammin luovutusotteesta ja vei EBI-säännöillä käydyn vauhdikkaan kamppailun nimiinsä.

Robin Abdulhamed otti mittaa KBT Kokkolan Ahmed Al-Jubbourista. Robin aloitti tarkasti lyönneillä pystyottelusta, mutta ei saanut pidettyä kamppailua pystyssä. Al-Jubbouri pääsi matossa crusifix-positioon ja siitä vielä mountiin vieden erän nimiinsä. Toisessa erässä Robin oli jälleen iskutilanteissa vastustajaansa tarkempi ja iski osumia lyönneillään. Kokkolalainen sai Robinin alasvientinsä päätteeksi pahaan positioon espoolaisen epäonnistuessa kuristusyrityksessään. Kehätuomari keskeytti ottelun, kun Abdulhamed ei pystynyt huonosta positiostaan enää puolustamaan itseään riittävästi. Robin sai kuitenkin ottelusta hyvää oppia jatkon varalle.

Espoon Kehähaiden iskujoukko oli kokonaisuudessaan tyytyväinen Oulun-matkan antiin.
- Oli Tosi siisti kokemus, ei siinä mitään, kiitokset kisaisäntä Oulun Kamppailuklubille, koutsina rehkinyt Akram Hussein summasi.