Kehähaiden kilpailijat iskivät kolmella rintamalla

Espoon Kehähaiden joukkue oli yhtä hymyä voitokkaan Turun-reissun päätteeksi

Espoon Kehähaiden kilpailijat iskivät viikonloppuna peräti kolmella rintamalla. Vapaaottelijat Eero Aarnio ja Daniel Vuolle osallistuivat Suomi MMA Cupiin Turussa ja Robin Abdulhamed kilpaili ensimmäisen kansainvälisen ottelunsa Englannissa. Thainyrkkeilijä Tommi Kauma puolestaan debytoi Kontulassa.

Eero Aarnio kilpaili IMMAF-säännöin 83,9-kiloisten sarjassa ja sai vastaansa GB Gymin Joni Åbackin. Eero yhdisti pystyottelussa taitavasti liikkeen ja lyönnit. Vastustaja pyrki ratkaisuihin vihaisilla potkuilla ja heilahduslyönneillään, mutta espoolaisen suojaus piti. Aarnio onnistui hienosti myös alasvienneissään ja piti mattotilainteissa vastustajan kiireisenä lyönneillään ja positionvaihdoillaan. Voitto matkasi lopulta Espooseen ansaitusti kaikin tuomariäänin 3-0.

Daniel Vuolle kohtasi C-säännöin 65,8-kiloisissa Turun Finnfighters’ Gymin Tomas Vesalaisen. Daniel haki pystyottelussa merkittävimmät osumat lyönneillään, vaikka Vesalainenkin väläytti ajoittain kovilla potkuillaan. Vuolle iski painavia osumia etenkin toisessa ja kolmannessa erässä. Turkulainen onnistui kaadoissa hyvällä prosentilla, mutta mattokamppailussa espoolainen oli kuitenkin selkeästi vastustajaansa aktiivisempi. Daniel oli lähimpänä ratkaisua toisen erän lopun triangelikuristuksellaan, josta vastustaja kuitenkin selvisi. Daniel voitti kamppailun kaikin tuomariäänin 3-0.

Robin Abdulhamed (vas) kohtasi Leedsissä kotilyleisön suosikin, ottelu käytiin 61,2 kilon painoluokassa IMMAF-säännöin

Robin Abdulhamed kohtasi Englannin Leedsissä kotikylän oman pojan Louis Lee Scottin. Espoolainen aloitti ottelun hyvin ja iski osumia pystyottelussa. Vastustaja sai kuitenkin otettua kiinni Robinin jalasta pysäytyspotkun yhteydessä ja vei espoolaisen tonttiin. Britti haki ratkaisua mattolyönneillään, mutta Robin puolusti tilanteen hyvin. Abdulhamed lähti nousemaan matosta saatuaan potkaistua vastustajaansa kauemmaksi, mutta englantilainen nappasi tiukan giljotiinikuristuksen kohdilleen. Robin Abdulhamed ei saanut kuristusta purettua ja Louis Lee Scott vei ottelun nimiinsä ensimmäisen erän luovutusotteella.

Tommi Kauma ei saanut vastustajaa thainyrkkeilyn nuorten SM-kisoihin, joten hän otteli samassa yhteydessä järjestetyssä Kids Best Friend -tapahtumassa Helsingin Kontulassa. Tommi sai vastaansa yli painoluokkaa isomman Helsingin Thaiboxing Clubin Mikael Tuomikosken. Ensimmäinen erä oli tasainen ja Tommi esitti hienosti teknistä osaamistaan. Kahdessa viimeisessä erässä vastustajan fysiikkaetu alkoi painaa ottelun päätyessä lähiotteluun. Tommi sai hyvää ottelukokemusta, vaikka pistevoitto kirjattiinkin tällä kertaa vastustajan nimiin.

Thainyrkkeilijä Tommi Kauma (oik) sai viikonloppuna kehäkasteensa Sport is your Gang -tapahtumassa