Emmi ja Amin iskivät kultaa Helsinki Openissa

Järjestyksessään 19. Helsinki Open meni espoolaisittain loistavasti, kun Amin ja Emmi iskivät kultaa

Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijät kilpailivat menestyksekkäästi lauantaina Helsinki Openissa. Kisakehään nousivat Emmi Saarela ja Amin Modabberian.

Emmi sai naisten 56-kiloisissa vastaansa Jyväskylän Jigotain Paula Variksen. Saarela piti aloitteet omissa käsissään ja hallitsi keskikehää alusta alkaen. Emmi otteli vastustajaansa aktiivisemmin sekä yhdisteli hyvin lyöntejään ja potkujaan. Emmi Saarela vei kaikki erät nimiinsä ja kiristi vielä lopussa tahtiakin. Emmi voitti ottelun kaikin tuomariäänin ja valittiin lopulta myös kisojen parhaaksi naisottelijaksi.

Amin Modabberian kohtasi 71-kiloisissa Mikkelin Full Contactin Nemat Sajadin. Amin hallitsi etäisyyttä ja napsi osumia lyönti-potku-yhdistelmillään. Modabberian haki näyttäviä osumia etenkin potkuillaan ja vei kaikki kolme erää nimiinsä. Aminin käsi nostettiinkin ottelun lopuksi voiton merkiksi ja tuomarit kirjasivat ottelun espoolaisen nimiin kaikin tuomariäänin.

Espoon Kehähaiden kilpailijoita koutsasi Petteri Maunu. Arvostelutuomareina ahersivat espoolaisista Markku Nykänen, Rita Mutanen ja Tino Saarikangas.