Krav Magan peruskurssilla harjoiteltiin itsepuolustusta

Espoon Kehähaiden Krav Magan peruskurssilla harjoiteltiin tehokasta itsepuolustusta yhtä ja useampaa hyökkääjää vastaan

Krav Magan tammikuussa alkanut peruskurssi huipentui eilen Practitioner 1 -tason kokeeseen. Tasokokeet otti vastaan Juho-Pekka Syrjälä, jota antoi jokaiselle kokelaalle henkilökohtaisen palautteen kokeen päätteeksi. Syrjälä kehui kurssin kokonaistasoa hyväksi, kurssilaiset olivat omaksuneet opetetut asiat erinomaisesti.

Krav Magan peruskurssilla oli tuttuun tapaan letkeä fiilis niin harjoituksissa kuin tasokokeessakin. Harjoittelua leimasivat reipas tekeminen ja tahto oppia itsepuolustusta. Kurssin ohjanneet Juho-Pekka Syrjälä, Hannu Korhonen ja Jari Virtanen kehuivat treeneissä vallinnutta innostusta, joka entisestään kohotti ilmapiiriä ja edisti kurssilaisten motivaatiota. Myös kurssilaisten antama palaute oli varsin positiivista, joten tästä on hyvä jatkaa.

Practitioner 1 -tason suoritti kaikkiaan 4 henkilöä:
Leevi Ikonen
Kimmo Kalliojärvi
Artturi Leppänen
Anniina Saksanen

Onnittelut harjoittelijoille uusista tasoista ja ohjaajille hyvästä opetuksesta!