Omar ja Abdelsalam iskivät mallikkaasti nuorisonyrkkeilypäivillä

Omar Hussein (vas) kohtasi loppuottelussa Kempeleen Jonne Kärkkäisen

Espoon Kehähait osallistui viikonloppuna kaksipäiväisille nuorisonyrkkeilypäiville kahden pugilistin voimin. Nuorempien junioreiden SM-titteleistä kamppailivat espoolaisista Omar Hussein ja Abdelsalam El Gendy.

Omar iski C-junioreiden 42-kiloisissa ja kohtasi lauantaina välierissä Oulun Kamppailuklubin Paavo Malmbergin. Omar aloitti ottelun vastustajansa lyöntikulmia tarkkaillen, mutta avasi hanat minuutin kohdalla. Hussein yllätti vastustajansa kahdella terävällä sarjalla, joita oululainen ei ehtinyt puolustaa. Kehätuomari keskeytti ottelun ja arvostelutuomarit laskivat pisteet. Omar Hussein julistettiin voittajaksi kaikin tuomariäänin 5-0.

Hussein sai sunnuntain loppuottelussa vastaansa Kempeleen Pyrinnön Jonne Kärkkäisen. Omar on yleensä kohdannut oikeakätisiä nyrkkeilijöitä, mutta tällä kertaa oli vuorossa kahden vasurin koitos. Hussein haki alusta alkaen pisteitä vartalosta ja osui 50 sekunnin kohdalla terävän alakoukun maksaan. Espoolainen jatkoi räväkällä sarjalla ja kehätuomari oli pakotettu laskemaan lukua, joka merkitsee C-junioreilla automaattisesti myös ottelun päättymistä ja pisteiden laskemista. Voitto ja SM-kulta matkasivat Espooseen kaikin tuomariäänin 5-0.

Abdelsalam El Gendy ei saanut vastustajaa D-junioreiden 39-kiloisissa, joten hän siirtyi sarjaa ylemmäs. Espoolainen kohtasi 42-kiloisten suorassa finaalissa Tampereen Voimailuseuran Diar Sarsenbajevin. Isompi tamperelainen piti pääosan ottelusta keskikehää Abdelsalamin liikkuessa ja hakiessa osumia vastaiskuillaan. El Gendy oli osuvaisempi avaus- ja päätöserässä, mutta tekniikkasäännöin käyty kamppailu päättyi espoolaisen hyvästä esityksestä huolimatta hajaäänitappioon 2-1.