Nikita ja Dana tehokkaina Suomi MMA Cupissa

Dana Fattah tuuletti voittoaan räväkästi

Espoon Kehähait isännöi eilen Suomen Kamppailuopistolla vapaaottelun Suomi MMA Cupia. Isäntäseuran ottelijoista kehään nousivat Nikita Talja ja Dana Fattah.

Nikita sai vastaansa MMA Rauman Jesse Rakkolaisen. Espoolainen vei ottelua pystyssä hyvällä etäisyyden hallinnalla ja vahvoilla iskuillaan. Rakkolainen yritti alasvientiä, jonka Talja puolusti. Tilanteessa päädyttiin kuitenkin mattoon, mutta Nikita Talja jäi päälle kontrolloivaan positioon.

Ottelijat nousivat lyhyen mattopainin päätteeksi takaisin pystyyn. Espoolainen ei enää päästänyt vastustajaansa jalkoihin, vaan piti etäisyyden liikkeellä ja lyönneillään. Nikitan iskut kesyttivät vastustajan ja kehätuomari keskeytti ottelun vahvan osuman päätteeksi. Voitto Espooseen 1.erän TKO:lla ajassa 1.49.

Dana Fattah kohtasi illan pääottelussa Jyväskylän Fight Clubin Vilho Halosen. Molemmat hakivat aluksi pystyssä tunnustelevia osumia. Espoolainen haastoi vastustajaansa vahvoilla lyönneillä. Halonen yritti alasvientiä, mutta Dana puolusti ja päätyi guardiin. Espoolainen hyökkäsi guardin ohituksella ja haki päältä lyöntejä. Erän loppu oli vahvasti painivoittoinen.

Keski-Suomen ottelija oli aktiivinen heri toisen erän alussa ja onnistui alasviennissä. Dana Fattah pelasi kuitenkin tilanteen pelimiehen ottein ja kaivoi guardista suoran käsilukon kohdilleen. Vastustaja oli pakotettu taputtamaan ja kehätuomari Mika Sinkkonen keskeytti ottelun espoolaisen hyväksi toisessa erässä ajassa 0,37.

Kisat olivat Espoon Kehähaille varsin onnistuneet, kun urheilullista menestystä täydensi kisajärjestelyjen onnistuminen. Kilpailujen parhaana ottelijana palkittiin Porin Kamppailu-urheilukeskuksen Otto Saari.