Potkunyrkkeilyn peruskurssi huipentui vyökokeeseen

Potkunyrkkeilyn päättynyt peruskurssi jatkaa harjoittelua omana ryhmänään

Potkunyrkkeilyn tammikuussa alkanut peruskurssi huipentui keskiviikkona keltaisen vyön kokeeseen. Ryhmän tiivis ja kurinalainen harjoittelu näkyi vyökokelaiden hyvänä teknisenä tasona. Kurssin pääpaino oli lajin perustekniikoissa, niiden soveltamiseen liittyvissä taitotasoa kehittävissä harjoitteissa sekä fyysisten ominaisuuksien kehittämisessä.

Ryhmä jatkaa treenaamista samoilla harjoitusajoilla omana ryhmänään kesään saakka ja sen jälkeen heidät yhdistetään harrastajiin. Peruskurssin jälkeiseen harjoitteluun tuo monipuolisuutta moninaiset pariharjoitukset sekä uusien tekniikoiden harjoittelu. Tuntumaa kontaktiin aletaan hakea kontrolloitujen tehtäväharjoitteiden kautta.

Keltaisen vyön suorittivat:
Apajalahti Kasper
Bosund Mikael
Heikkinen Meri
Huikuri Erika
Hytönen Laura
Karlsson Matilda
Keskivaara Miia
Koskinen Olivia
Kotalainen Marko
Lindfors Stella
Reijanen Annika
Reunanen Mikko
Risku Linnea
Roseqvist Otto
Roseqvist Stefan
Räsänen Anni
Salas Jorge
Suomela Minka
Tamminen Oili
Tarkiainen Sanna
Uotila Mari
Vapaavuori Akseli
Vapaavuori Antti

Vyökokeet vastaanotti Suomen Potkunyrkkeilyliiton graduointivaliokunnan varapuheenjohtaja Petteri Maunu 5.dan.