Rasmus Hatanpää nyrkkeili kultaa Ruskiksen Skaboissa

Rasmus Hatanpää voitti kaikin tuomariäänin

Espoon Kehähaiden Rasmus “Rasse” Hatanpää nyrkkeili tänään energisesti Ruskiksen Skaboissa Helsingissä. Rasse ei saanut omaan painoluokkaansa vastustajaa, mutta se ei nuoren miehen otteluhaluja häirinnyt. Hatanpää nousi sarjaa ylemmäs ja kohtasi Ringside Gymin kolme kiloa painavamman Panu Syväluoman.

Espoolaispugilisti iski hyvällä työmoraalilla osumia kaksin käsin ja hallitsi etäisyyttä terävällä jalkatyöllään. Rasmus Hatanpää yhdisti oivallisesti hämäykset, hyökkäykset ja sivuväistöt, ja piti aloitteet omissa käsissään läpi ottelun.

Syväluoma yritti irtiottoja, mutta Hatanpää ei antanut vastustajansa yllättää. Ottelu kesti täyden ajan ja tuomarit näkivät espoolaisen voittajaksi ansaitusti kaikin tuomariäänin. Ottelu käytiin B-junioreiden 48-kiloisten painoluokassa.