Kare Rintalalle pronssia No-Gi SM-kisoista

Kare Rintala voitti pronssia

Espoon Kehähaiden brassijutsukat osallistuivat No-Gi SM-kisoihin kuuden miehen voimin. Kilpailut käytiin 24.-25. helmikuuta Hervannan vapaa-aikakeskuksessa Tampereella.

Kare Rintala selvitti valkovöisten 73,5-kiloisten avauskierroksen vapaa-arvalla ja voitti toisen kierroksen kamppailussaan Polarin Harri Mönkkösen tasaisen kamppailun päätteeksi tuomareiden päätöksellä. Kare voitti kolmannen kierroksen ottelussaan Lappeenrannan Antto Pakkasen alasviennistä saamallaan edulla. Rintala kohtasi neljännen kierroksen ottelussaan Barreto Helsingin Otto Espon ja vei ottelun nimiinsä D’Arce-kuristuksella. Karen tie katkesi kuitenkin välierissä Polarin Mergim Sylaa vastaan, kun vastustaja sai giljotiinikuristuksensa kohdalleen espoolaisen alasviennin yhteydessä. Syla vei lopulta koko sarjan nimiinsä.

Myös Sami Helakorpi osallistui valkovöisten 73,5-kiloisten sarjaan, mutta hänen tiensä katkesi avauskamppailussa pistetappioon Finnfighters’ Gymin Christian Ahokkaalle. Sami osallistui myös valkovöisten avoimeen sarjaan, jossa ottelut päättyivät tasaisen avauskamppailun pistetappioon Polarin Mattias Kasuriselle. Vasta kaksi kuukautta lajia harjoitellut Helakorpi oli tappioistaan huolimatta tyytyväinen kisojen antiin.
- Sain aktiivista tekemistä, mikä oli myös tavoitteena. Onnistuin myös lopetusyritysten puolustamisessa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti seuraavia kisoja, Sami summasi.

Joonas Ahola ja Tanel Veskus kamppailivat sinivöisten 67,5-kiloisissa. Joonas voitti ensimmäisellä kierroksella Lohjan Kamppailukeskuksen Janne Moilasen käsilukolla, mutta hävisi toisen kierroksen ottelunsa takakuristuksella Porin Kamppailu-urheilukeskuksen Arttu Virtalalle, joka voitti lopulta koko sarjan. Tanel Veskus hävisi avauskierroksen ottelunsa pistein Tampereen Jujutsukoulun Mikael Suonpäälle.

Sampsa Maukola kamppaili valkovöisten 85,5-kiloisissa ja voitti ensimmäisessä ottelussaan käsilukolla WFC Warriorsin Aku Lummin. Toisessa ottelussaan Sampsa hävisi käsilukolla Turun Ju-jutsuseuran Kalle Virtaselle, joka sijoittui lopulta pronssille. Sami Airaksinen selvitti valkovöisten 67,5-kiloisissa ensimmäisen kierroksen vapaa-arvalla, mutta hävisi toisella kierroksella pistein HIPKOn Roope Nuorennolle.

Ottelukaaviot:
Joonas Ahola ja Tanel Veskus, sinivöiset -67,5 kg > > >
Roope Nuorento, valkovöiset -67,5 kg > > >
Kare Rintala ja Sami Helakorpi, valkovöiset -73,5 kg > > >
Sami Helakorpi, valkovöiset avoin > > >
Sampsa Maukola, valkovöiset -85,5 kg > > >