Emrehan Öz taisteli Tampereella

Emrehan Öz ja valmentaja Jere Flinkman saivat Tampereen kisoista aineksia tuleviin harjoituksiin

Espoon Kehähaiden thainyrkkeilijä Emrehan Öz osallistui lauantaina 27. tammikuuta Tampereella Chitaladan salikisoissa. Emrehan sai 67-kiloisissa vastaansa Helsinki Thaiboxing Clubin Ossi Arkon.

Espoolainen oli vastustajaansa pienempi ja kokemattomampi, mutta aloitti kuitenkin ottelun itsevarmasti. Emrehan vei ottelun avauksen nimiinsä, mutta ensimmäisen erän loppua kohden kelkka kääntyi kuitenkin selkeästi vastustajalle.

Emrehanin pelimerkit kävivät vähiin ja toisesta erästä alkaen tilannevoitot napsahtivat helsinkiläisen laariin espoolaisen sisukkaasta taistelusta huolimatta. Ossi Arkko vei ottelun lopulta nimiinsä ansaitusti kaikin tuomariäänin 3-0. Emrehan sai kuitenkin hyvää kokemusta, vanhaa sanontaa lainaten: “tappio opettaa enemmän kuin helppo voitto”.