Kristofferilla tyrmäävä esitys Helsingissä

Kristoffer ja Emrehan päättivät kisakautensa voitokkaissa merkeissä

Espoon Kehähaiden thainyrkkeilijät olivat iskussa lauantaina HTBC:n kisoissa. Kehähait osallistui kisoihin kahden kilpailijan voimin, kun estradille astelivat Kristoffer Björkskog ja Emrehan Öz.

Kristoffer otteli normaalia painoluokkaansa ylempänä ja sai 71-kiloisissa vastaansa Crestin Pekka Vesasen. Helsinkiläinen aloitti räväkästi ja pyrki pitämään aloitteet itsellään. Björkskog kontrasi kuitenkin tarkasti ja oli vastustajaansa osuvaisempi. Ottelu päättyi ensimmäisen erän tyrmäyksellä, kun espoolainen osui terävästi oikealla polvellaan lähiottelusta.

Emrehan Öz otteli useamman kilon painavampaa Crestin Alexander Parmaa vastaan. Helsinkiläinen prässäsi isompana ja espoolainen keskittyi vastahyökkäyksiin. Emrehan kuittasi osumat jälkitilanteista potkuillaan ja sai kaadettua vastustansa päätöserässä. Tiukka ottelu päätyi lopulta espoolaisen ansaittuun voittoon hajaäänituomiolla.