Kehähaiden nyrkkeilijöillä suvereeni päätös syyskaudelle

Omar, Rasse ja Abdelsalam ottelivat sunnuntaina taidokkaasti. Kuva: Petteri Maunu

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät olivat sunnuntaina hyvässä vireessä kauden päätöskisoissaan Someron monitoimitalolla. Kehähaiden pugilistit olivat reissussa kolmen kilpailijan voimin, kun estradille marssivat Omar Hussein, Rasmus Hatanpää ja Abdelsalam El Gendy.

Omar Hussein sai C-junioreiden 42-kiloisissa vastaansa Väkevä Boxing Teamin Veetin Sandholmin. Omar piti keskikehän hallussaan ja rytmitti ottelua näppärillä hyökkäyksillään. Hussein myös hallitsi etäisyyttä hyvin ja väisteli taidokkaasti järvenpääläisen lyöntejä. Voitto matkasi lopulta kaikin tuomariäänin Espooseen.

Rasmus Hatanpää kohtasi C-junioreiden 42-kiloisissa Someron Voiman Artturi Pashujevin. Rasse hyödynsi oivallisesti selkeää pituusetuaan ja piti ottelun pääosin suorien lyöntiensä päässä. Artturi kävi terhakkaasti päälle, mutta Hatanpää pysyi liikkeessä ja viljeli lyöntejään hyvällä työmoraalilla. Rasmus voitto ottelun ansaitusti 5-0.

Abdelsalam El Gendy kamppaili D-junioreiden 39 kilon sarjassa ja häntä vastaan asettui Lahden Laakin Elias Pääkkönen. Espoolainen haki osumia oivallisilla rytminvaihdoillaan ja malttoi myös edistää koskemattomuuttaan liikkumalla pois vastustajansa hyökkäysten alta. Abdelsalam vei voiton nimiinsä tuomareiden yksimielisellä päätöksellä.

Espoon Kehähaiden koutseina toimivat Petteri Maunu ja Akram Hussein. Tatu Maunu puolestaan ahersi teknisenä avustajana.