Potkunyrkkeilyn alueleiri oli menestys

Camilla Marjamäki ohjasi viikonloppuna potkunyrkkeilyn alueleirin Suomen Kamppailuopistolla. Kuva: Petteri Maunu

Espoon Kehähaiden viikonloppuna isännöimä potkunyrkkeilyn alueleiri oli menestyksekäs kaikilla mittareilla. Leiri keräsi treenimatolle peräti 45 potkunyrkkeilijää kaikkiaan viidestä eri seurasta.

Leirin ohjasi Camilla Marjämäki, jolla on potkunyrkkeilyn mustan vyön lisäksi meriittilistalla mm. Euroopan-mestaruus viime vuodelta. Pitkällisen potkunyrkkeilyharjoittelun lisäksi Camillan opetuksessa näkyi myös hänen fysioterapeutin koulutuksensa, joten oppia riittikin monella osa-alueella.

Leirin harjoituksissa korostui etäisyyden hallinta, sivuttaisliike ja suojaus. Camilla Marjamäki korosti etenkin oman suojauksen merkitystä hyökätessä. Alkulämmittelyjen yhteydessä oli hyviä aktiivisia venytyksiä ja loppujumpissa summattiin harjoitusten teemoja. Harjoitukset muodostivatkin varsin eheän kokonaisuuden.