Abba jatkoi voittokulkua, Jonille tappio Cagen pääottelussa

Espoon Kehähaiden Abdul Hussein kypsytti vastustajansa jo avauserässä

Espoon Kehähaiden ammattilaisvapaaottelijat olivat lauantaina isossa roolissa Helsingin Kulttuuritalolla isketyssä The Cage 41 -iltamassa. Abdul Hussein kohtasi Italian Yari Orsinin ja Joni Salovaara sai pääottelussa vastaansa USAn Alex Gilpinin.

Abdul Hussein piti alusta alkaen keskikehän hallussaan ja prässäsi vastustajaansa lyönneillään. Hussein iski etukädellään aktiivisesti ja otti tilan pois vastustajaltaan. Espoolainen otteli niin suvereenisti, että hyvätasoisen italialaisen osumat sai laskea yhden käden sormin.

Ensimmäisen erän lopulla Abdul vei vastustajansa häkkiä vasten ja haki osumia polvin ja kyynärpäin. Kehähaiden ottelija iski läheltä terävällä sarjalla vastustajansa kanveesiin ja vei taiston nimiinsä tyrmäyksellä. Abdul Husseinilla on nyt ammattilaisena puhdas lista: neljä ottelua ja neljä voittoa.

Joni Salovaaran vastustaja Alex Gilpin osoittautui ennakkotietojen mukaiseksi painijyräksi. Gilpin vältti pystyottelua ja ajoikin ottelun mattoon aina mahdollisimman pikaisesti. Espoolainen pyrki pitämään ottelun pystyssä, mutta Gilpin onnistui väkevissä alasvieneissään.

Jenkki vei kaksi ensimmäistä erää nimiinsä tiukalla mattokontrollillaan. Joni pääsi aluksi puikahtamaan ylös matosta, kun Alex Gilpin yritti hakea parempaa positiota. Tämän jälkeen jenkki alkoi pelata matossa varman päälle välttäen tilanteita, joissa Salovaara voisi päästä irti pihdeistä.

Joni pääsi ajoittain pystyyn, mutta ei saanut haettua ottelulle ratkaisua. Päätöserän loppu kulki espoolaiskomennossa ja Salovaara pääsi jakamaan iskuja päältä, mutta ottelu kesti täyden ajan Jonin loppukiristä huolimatta. Alex Gilpin vei kahden ensimmäisen erän mattohallintansa myötä korkeatasoisen ottelun nimiinsä kaikin tuomariäänin.