Sara Nurmella tiukka taisto Helsinki Openissa

Sara Nurmi debytoi lauantaina mallikkaasti

Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijä Sara Nurmi debytoi lauantaina GB Gymin isännöimässä Helsinki Openissa. Sara sai vastaansa jo muutaman matsin iskeneen Hämeenlinnan Kushin-kanin Tanja Korjuksen.

Kehähaiden potkunyrkkeilijä aloitti tarkasti ja keskittyi vastahyökkäyksiin. Nurmi otteli suunnitelman mukaisesti joka erän nousujohteisesti ja nosti tempoa kamppailun edetessä. Sara säilytti paketin mallikkaasti ja napsi selkeimmät osumansa jälkitilanteista vahvoilla alapotkuillaan.

Huipputasainen ottelu päättyi lopulta Korjuksen voittoon hajaäänituomiolla. Loppupeleissä niin Sara kuin taustajoukotkin olivat tyytyväisiä ottelun kulkuun. Tästä on hyvä lähteä viemään uraa eteenpäin!

Nurmen koutseina ahersivat Kristoffer Björkskog, Ella Haapala ja Tino Saarikangas. Helsinki Openissa käytiin kaikkiaan 18 vauhdikasta kamppailua.

Tulokset > > >