Gia Winberg on vuoden thainyrkkeilijä

Gia Winbergin kuluva vuosi on ollut menestyksen täyteinen

Suomen Muaythai liitto on valinnut Espoon Kehähaiden Gia Winbergin vuoden 2017 parhaaksi thainyrkkeilijäksi. Gia Winberg iski toukokuussa Valko-Venäjällä MM-pronssia ja heinäkuussa Winberg voitti Suomenmestaruuden Tampereella suvereeniin tyyliin.

Heti SM-kisojen perään Gia kilpaili ensimmäisenä suomalaisthainyrkkeilijänä The World Games -kilpailuissa Puolassa. World Gamesiin oli valittu aiempien arvokisojen perusteella maailman kahdeksan parasta thainyrkkeilijää ja Winberg ylsi huippukovassa turnauksessa hienosti hopealle.

Suomen Muaythai liitto ylisti Espoon Kehähaiden urheilijaa valintapäätöksen julkaisemisen yhteydessä:
“Mainittakoon vielä, että Winberg on nyt kohdannut urallaan lähes kaikki sarjansa huiput. Lisäksi hän on urheilijana ja ihmisenä hieno esimerkki seuralleen ja lajilleen, joten valinta vuoden ottelijaksi oli helppo ja yksimielinen.”

Suuret onnittelut Gia Winbergille niin valinnasta kuin huikeasta menestyksestäkin kuluneena vuonna. Iso kiitos kuuluu myös hänen valmentajalleen ja isoveljelleen Niklas Winbergille.