Krav Magan peruskurssilla harjoiteltiin itsepuolustusta

Krav Magan peruskurssilla harjoiteltiin tehokasta itsepuolustusta yhtä ja useampaa hyökkääjää vastaan

Krav Magan elokuussa alkanut peruskurssi huipentui tiistaina Practitioner 1 -tason kokeeseen. Tasokokeet otti vastaan Juho-Pekka Syrjälä, jota antoi jokaiselle kokelaalle henkilökohtaisen palautteen kokeen päätteeksi. Syrjälä kehui kurssin kokonaistasoa hyväksi, kurssilaiset olivat omaksuneet opetetut asiat erinomaisesti.

Krav Magan peruskurssilla oli tuttuun tapaan letkeä fiilis niin harjoituksissa kuin tasokokeessakin. Harjoittelua leimasivat reipas tekeminen ja tahto oppia itsepuolustusta. Kurssin ohjanneet Juho-Pekka Syrjälä, Hannu Korhonen ja Jari Virtanen kehuivat treeneissä vallinnutta innostusta, joka entisestään kohotti ilmapiiriä ja edisti kurssilaisten motivaatiota.

Myös kurssilaisten antama palaute oli varsin positiivista, joten tästä on hyvä jatkaa. Kurssilaisten harjoittelu jatkuukin samoilla treeniajoilla omana ryhmänään ja keskittyy P2-tekniikoiden harjoitteluun sekä P1-tason tekniikoiden harjaannuttamiseen ja soveltamiseen. Jatkossa on luvassa myös entistä enemmän itsepuolustuksen harjoittelua useampaa hyökkääjää vastaan sekä aseellisia hyökkääjiä vastaan.

Practitioner 1 -tason suoritti kaikkiaan 20 henkilöä:
Alex Degerman
Jukka Harju
Sampo Harju
Juho Hokkanen
Niko Hällström
Timo Kuismin
Bea Lindberg
Johanna Luostarinen
Leena Metsola
Wilma Munter
Jari Nissinen
Aki Rusila
Julia Rusila
Petri Seljavaara
Eemi Siponen
Hans-Kristian Sjöholm
Henri Tammenniemi
Kari Tuuli
Heidi Wendelin
Danel Zilinski

Onnittelut harjoittelijoille uusista tasoista ja ohjaajille hyvästä opetuksesta!