Kristoffer Björkskog voitti teknisellä tyrmäyksellä Lumpinilla

Kristoffer Björkskog hallitsi lauantain otteluaan suvereenisti

Espoon Kehähaiden thainyrkkeilijä Kristoffer “Krasti” Björkskog kilpaili lauantaina maailmankuululla Lumpinin stadionilla. Krasti sai vastaansa Malesian Wensen Numponthapin.

Kristoffer Björkskog oli liekeissä ja hallitsi ulottuvampana etäisyyttä vasenkätistä vastustajaansa vastaan. Björkskog piti aloitteet visusti itsellään iskien vahvasti aina tilaisuuden tullen. Espoolainen löi terävästi takakädellään ja piiskasi vastustajaansa painavilla potkuillaan.

Björkskogin vahvat polvet pehmittivät malesialaisen luvunlaskuun ensimmäisen erän lopulla. Espoolainen potki toisessa erässä vastustajansa vielä uudelleen luvunlaskuun polvillaan. Kehätuomari keskeytti epätasaiseksi käyneen ottelun Krastin hyväksi, kun tämä osui väkevästi polvillaan heti toisen luvunlaskun jälkeenkin.

Kristoffer Björkskog on parhaillaan kuukauden harjoittelu- ja kilpailumatkalla Thaimassa ja palaa lähipäivinä takaisin Espooseen. Onnittelut Kristofferille näyttävästä voitosta!