Abdul ja Joni voitokkaina Cagessa

Joni ja Abba taltuttivat vastustajansa hyvissä ajoin ennen täyttä aikaa

Espoon Kehähaiden ammattilaiset Abdul “Abba” Hussein ja Joni “JoSa” Salovaara kamppailivat eilen voitokkaasti The Cage 40 -vapaaotteluiltamassa Helsingin Kulttuuritalolla. Abdul sai vastaansa Tadzikistanin Ilkhom Alievin ja Joni kohtasi illan pääottelussa Ukrainan Alexey Oleinikin.

Abdul Hussein paineisti vastustajaansa pystyottelussa alusta alkaen ja piti kehäkontrollin tiukasti itsellään. Abdul vältti vastustajansa vaarallisimmat vastaiskut ja napsi osumia monipuolisella arsenaalilla.

Espoolaisen kovat osumat hyydyttivät vastustajan ja tämä yritti alasvientiä jalasta. Abba kuitenkin puolusti varmuudella ja kiristi giljotiinikuristuksella Alievista tapautukusen heti avauserässä, kun ottelua oli käyty kolmisen minuuttia.

Joni Salovaara oli vastustajaansa osuvaisempi pystyottelussa pakottaen ukrainalaisen alasvienteihin. Oleinik onnistuikin kahdessa ensimmäisessä erässä viemään Jonin mattoon, mutta espoolainen kampesi molemmilla kerroilla pinon päällimmäiseksi ja siirsi hallinnan takaisin itselleen.

Salovaara kiristi ruuvia ottelun edetessä ja piinapenkkiin joutunut vastustaja oli valmista kauraa jo kahden erän jälkeen. Kolmannen erän alussa Joni sai ukrainalaisen pahaan pinteeseen matossa ja vei ottelun nimiinsä teknisellä tyrmäyksellä.

Kulttuuritalon lehtereille oli tuttuun tapaan saapunut iso joukko espoolaisottelijoiden faneja. Isot kiitokset kannustusjoukoille!