Mikaelille voitto ja Jannelle ratkaisematon Hartwall Arenalla

Janne Elonen-Kulmala iski ratkaisemattoman kovaa brassia vastaan

Espoon Kehähaiden ammattilaisvapaaottelijat Mikael “Hulk” Silander ja Janne “Jamba” Elonen-Kulmala nousivat lauantaina kehään M-1 Globalin pääkortilla Helsingin Hartwall Arenalla. Silander kohtasi Ukrainan Vitali Branchukin ja Jamba otti illan kakkospääottelussa mittaa Brasilian Heliton Dos Santosista.

Mikael aloitti ottelunsa tahmeasti ja hävisi ensimmäisen erän kokeneelle vastustajalleen. Silander kuitenkin väänsi ruuvia tiukemmalle toisessa erässä, otti aloitteet käsiinsä ja vei erän nimiinsä.

Mikael jatkoi painostusta päätöserässä, ahdisti ukrainalaista hyvällä työmoraalilla ja kamppaili erävoiton itselleen. Tuomarit palkitsivat espoolaisen rivakat otteet voitolla enemmistöäänin.

Janne sai avauserässä hakea pari kertaa vauhtia selältään, kun brasilialainen pääsi yllättämään alasvienneillään. Espoolainen iski vastustajaltaan hammassuojat suusta toisessa erässä ja horjutti brassia lyönneillään.

Kolmannessa erässä Dos Santos sai jälleen vietyä espoolaisen tonttiin ja Elonen-Kulmala puolestaan täräytti brassin jalat toistamiseen setsuurille. Tuomarit pisteyttivät tasaisen ja vauhdikkaan ottelun ratkaisemattomaksi täyden ajan jälkeen.

La 5.8.2017 M-1 Challenge 82 -tapahtuman ottelujen tulokset MMA Viking -sivustolla > > >