Krava Magassa uusia ohjaajia ja tasosuorituksia

Kuvassa vasemmalta Ove Björkqvist, ohjaajakouluttaja Jacek Walczak, KMG:n perustaja Eyal Yanilov, Jussi Partanen, NN ja Jari Virtanen

Espoon Kehähaiden Ove Björkqvist, Jussi Partanen ja NN valmistuivat viikonloppuna Utissa krav magan ohjaajakoulutuksesta. Krav Maga Globalin krav maga-siviiliohjaajakoulutus GIC, General Instructor Course, kesti yhteensä 24 päivää sisältäen 180 tuntia koulutusta.

Ove, Jussi ja NN suorittivat samassa yhteydessä uudet tasot: Ove yleni tasolle Graduate 5, kun NN ja Jussi puolestaan nousivat tasolle Graduate 3. Lisäksi Espoon Kehähaiden krav maga -ohjaaja Jari Virtanen suoritti Expert 2 -tason. Espoon Kehähaiden krav maga -ohjaajat J-P Syrjälä sekä Hannu Korhonen iloitsevat seuran uusista krav maga -ohjaajista.

Onnittelut koulutuksen suorittamisesta sekä uusista tasosuorituksista!