Björkskogille kova päänahka ammattilaisillassa

Krasti hoiti lauantain matsinsa fiksuilla ja räväkillä otteillaan. Kuva: Mikael Silander

Espoon Kehähaiden Kristoffer Björkskog kamppaili lauantaina voitokkaasti potkunyrkkeilyn K1-ammattilaisottelussaan Helsinki Fight Eventissä. Kristoffer sai vastaansa kokeneen Korede Lawrencen, mutta piti hyvin pokkansa ja hyödynsi pituusetuaan potkuilla ja suorilla lyönneillään. Björkskog napsi myös hyviä osumia polvillaan.

Kristoffer Björkskog voitti ottelun kaksi ensimmäistä erää, mutta Tuusulan Nyrkkeilyseuran Korede Lawrence vei kolmannen erän nimiinsä loppukirinsä myötä. Tuomarit pisteyttivät hyvätasoisen ja varsin tasaisen ottelun täyden ajan päätteeksi hajaäänin 2-1 nuorelle espoolaiselle.

Yökerho Apollossa isketyssä tapahtumassa käytiin myös toinen potkunyrkkeilyn K1-ammattilaisottelu, jossa ukrainalainen Volodomyr Holubiev iski kolmannen erän keskeytysvoiton Helsingin Ju-jutsuklubin Juho Niemisestä. Niemiselle laskettiin lukua Holubievin näyttävistä yläpotkuista ja lopulta kulma heitti pyyhkeen.

Tulokset: (voittaja ensin)
K1 PRO -81kg Volodomyr Holubiev UKR vs. Juho Nieminen FIN (HJJK) AB3
K1 PRO -64,5kg Kristoffer Björkskog EKH vs. Korede Lawrence TNS 2-1