Krav Magan peruskurssilla harjoiteltiin itsepuolustusta

Krav Magan peruskurssilla aherrettiin itsepuolustuksen merkeissä

Krav Magan tammikuussa alkanut peruskurssi huipentui torstaina Practitioner 1 -tason kokeeseen. Tasokokeet otti vastaan Juho-Pekka Syrjälä, jota antoi jokaiselle kokelaalle henkilökohtaisen palautteen kokeen päätteeksi. Syrjälä kehui kurssin kokonaistasoa hyväksi, kurssilaiset olivat omaksuneet opetetut asiat erinomaisesti.

Krav Magan peruskurssilla oli tuttuun tapaan letkeä fiilis niin harjoituksissa kuin tasokokeessakin. Harjoittelua leimasivat reipas tekeminen ja tahto oppia itsepuolustusta. Kurssin ohjanneet Juho-Pekka Syrjälä, Hannu Korhonen ja Jari Virtanen kehuivat treeneissä vallinnutta innostusta, joka entisestään kohotti ilmapiiriä ja edisti kurssilaisten motivaatiota.

Myös kurssilaisten antama palaute oli varsin positiivista, joten tästä on hyvä jatkaa. Kurssilaisten harjoittelu jatkuukin samoilla treeniajoilla omana ryhmänään ja keskittyy P2-tekniikoiden harjoitteluun sekä P1-tason tekniikoiden harjaannuttamiseen ja soveltamiseen. Jatkossa on luvassa myös entistä enemmän itsepuolustuksen harjoittelua useampaa hyökkääjää vastaan sekä aseellisia hyökkääjiä vastaan.

Onnittelut harjoittelijoille uusista tasoista ja ohjaajille hyvästä opetuksesta!

Practitioner 1 -tason suorittivat 23.3.2017:
Hongisto Outi
Kivijärvi Anna
Maliniemi Anni
Numminen-Rodriguez Johanna
Pärssinen Leevi
Sirviö Angelique
Sirviö Tom
Törnroos-Penttilä Malin
Ullakko Tuomas