Timo Suhoselle tuplakultaa ADCC SM-kisoista

Timo Suhonen uusi mestaruutensa vakuuttavasti

Espoon Kehähaiden Timo Suhonen jatkoi mitalitehtailuaan ADCC-lukkopainin SM-kisoissa Espoon K3-Areenalla voittamalla sekä masters-ottelijoiden että ammattilaisten
sarjan.

Timo uusi mestaruutensa -98,9 kilon sarjassa kylmän viileään tyyliin. Ironisesti “Raivariksikin” kutsuttu Suhonen on kehittynyt viime aikoina äärimmäisen suoritusvarmaksi ja voitokkaaksi matto-ottelijaksi.

Espoon Kehähaiden edustaja taputti ensimmäisessä ottelussaan WFC Warriorsin Jarkko Suojoen niskaväännöllä ja finaalissa Suhonen nappasi kiinni giljotiinin WFC Warriorsin Lauri Taalikasta. Timo jatkoi kultaputkeaan myös saman painoluokan Masters-sarjassa. Harmillisesti sarjan toinen osallistuja ei astellut matolle, joten Timo Suhonen voitti mestaruuden otteluitta.

- Kisat menivät loistavasti ja sain lopetettua molemmat otteluni ennen täyttä aikaa. Olenkin panostanut tähän aspektiin harjoittelussa ja oli mukava nähdä sen tuottavan hedelmää.
- Seuraavaksi olisi hyvä aktivoitua vapaaottelurintamalla, mutta ottelutarjoukset ovat olleet vähissä. Toivottavasti joku promoottori ottaisikin yhteyttä, Suhonen vinkkaa.