Suhoselle otteluvoitto lukkopainin EM-kisoissa

ADCC-lukkopainin EM-kilpailut kamppailtiin 1.10.2016 Saksan Mainzissa

Espoon Kehähaiden Timo Suhonen saalisti otteluvoiton ADCC-lukkopainin EM-kilpailuissa Saksan Mainzissa. Timo kilpaili alle 98,9 kilon sarjassa.

Suhonen kohtasi avausottelussaan Saksan Daniel Brauchien. Ottelu oli tiukkaa tilannetaistoa puolin ja toisin. Isäntämaan edustaja uhitteli heti ottelun alkuun jalkalukoillaan ja Timolla oli hetkensä kuristusyrityksissä. Ottelu meni jatko-ajalle ja ratkesi lopulta suomalaisen yhden jalan alasvientiin, kun vastustaja oli pakotettu hyppäämään guardiin ja Suhonen sai tilanteesta kaksi pistettä. Timo viimeisteli ottelun kolmen pisteen arvoisella guardin ohituksella ja vei kamppailun lopulta nimiinsä pistein 5-0.

Timo Suhonen kohtasi toisessa ottelussaan Ranskan Luc Rousseaun. Fransmanni uhitteli nilkkalukoillaan, mutta ei saanut Suhosta nalkkiin. Tasainen ottelu ratkesi lopulta ranskalaisen sweeppiin, johta Rousseau saalisti kaksi pistettä. Ottelu päätyi ranskalaisen voittoon 2-0 ja Rousseau ylsi EM-hopealle taipuen lopulta ainoastaan kultaa voittaneelle Puolan Kamil Uminskille.

Mitalistit > > >