Vapaaottelun ja potkunyrkkeilyn SM-kisat pääsiäisviikonloppuna Espoossa

Carin Aschan, Mikko Rupponen, Tino Saarikangas ja Joni Salovaara toivottavat niin vastustajat kuin katsojatkin tervetulleiksi Espooseen

Vapaaottelun ja potkunyrkkeilyn SM-kisat mitellään viikonloppuna Tapiolan Urheiluhallissa. SM-kisoissa mitellään kolmessa eri ottelutilaisuudessa. Lauantaina klo 10 alkavassa tilaisuudessa isketään pääosin karsintakierroksen otteluita ja lauantain klo 16 ottelutilaisuudessa mitellään puolivälieriä, välieriä ja loppuotteluitakin. Lauantain klo 16 ottelutilaisuuden kruunaa Espoon Kehähaiden legendaarisen vapaaottelijan Mikko Rupposen comeback-ottelu. Sunnuntaina klo 10 alkaen isketään loput välierät ja loppuottelut.

Espoon Kehähait isännöi kilpailuja 20-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi. Isäntäseurasta on ilmoittautunut potkunyrkkeilyyn Carin Aschan, Tino Saarikangas, Samuli Kurki, Joni Salovaara, Jere Flinkman ja Joni Muttilainen. Vapaaotteluun puolestaan on ilmoittautunut Robert Paavolainen ja Konsta Korkiamäki. Potkunyrkkeilyn SM-kilpailuihin on ilmoittautunut 57 kilpailijaa ja vapaaottelun SM-kilpailuihin on ilmoittautunut 66 kamppailijaa.

Suomen Kamppailuopistolla ei ole harjoituksia pääsiäisenä 18.-21.4.2014.

Tapahtuman Facebook-sivu > > >