Puhakka iskee lauantaina Drakan Euraasian mestaruudesta

Niko Puhakka iskee DRAKA 7 -tapahtuman pääottelussa

Espoon Kehähaiden ammattilaisvapaaottelija Niko Puhakka iskee lauantaina Drakan Euraasian mestaruudesta Venäjän Vladivostokissa. Puhakka saa vastaansa Venäjän Arsen Shabanovin ja heidän kohtaamisensa on yhdeksän matsia käsittävän Draka 7 -tapahtuman pääottelu.

Drakassa otellaan normaaleista vapaaottelusäännöistä poiketen kolme kolmen minuutin erää puolen minuutin erätauoilla. Mattoaika on rajattu puoleen minuuttiin eli ottelijat nostetaan varsin nopeasti ylös mikäli matossa ei päästä ratkaisuun.

Niko Puhakka otteli viimeksi lokakuussa Fight Festivalissa, jossa hän kukisti UFC-veteraani John Gundersonin. Niko lentää Venäjälle varhain torstaina ja kulmamieheksi matkaa Joni Salovaara.

Draka 7 Fight Card:

DRAKA 7 Fight Card